Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Nem vagyok sem Mikulás, sem Jézuska maximum Grincs

Nem vagyok sem Mikulás, sem Jézuska maximum Grincs

Úristen – Karácsony

Talán sokunknak ez az első gondolata, amikor rá néz a naptárra, hiszen pár hét múlva Karácsony. Az első sokk után jönnek a kuszábbnál kuszább gondolatok, kinek mit mikor és hogyan?

 

A karácsony a szeretet ünnepe ez folyik a csapból is, kinek mégis mit jelent a karácsony? Életem különböző életszakaszaiban mindig más és más értelmet nyert a karácsony. Talán mindközül a legfelhőtlenebb és legvarázslatosabb a gyermekkori karácsonyaim voltak. Mindig elvarázsolt a fa nagysága, illata, az alatta lapuló becsomagolt ajándékok titokzatossága.

Ezután következett a még gondtalan felnőtt kor, ahol még saját család és igazi elkötelezettség nélkül cikázva boldog boldogtalannak vettem ajándékot, pénztárcámat nem kímélve, így a karácsony egy kisebb fajta csőddel ért véget.

Életem másik legkedvesebb korszaka mikor már a varázslatot én magam teremtettem meg gyerekeim, azaz a családom számára. Akkor értettem meg a karácsony valódi értelmét, hogy kicsit olyan ez az egész, mint a színház. Egy show, nekünk kell létrehozni, megalkotni, mi emberek teremtjük meg a karácsonyt a körülöttünk lévők számára. Ekkor jöttem rá, hogy ebben az egészben az ajándék, amit eddigi életemben mindig kutatva kerestem, csak egy porszem, csak egy aprócska kellék. Az igazi karácsony bennünk van, amit gyerekkorunkból hozunk az a szeretet, amit próbálunk átadni, megadni gyermekeink számára. A karácsony az otthon, az illatok, egy pillanat, a csillagszóró, a szent este felcsendülő kis harang hangja - ez mind-mind a karácsony. És a sok kis apró mozaik darabból összeáll egy kép végül! Hálás vagyok, hogy ez mind megadatott nekem egész kiskoromtól kezdve.

Tudom még vár rám egy különleges korszak, bár még nagyon soká lesz, de lélekben készülök, amikor már nem csak gyerekeimnek, hanem unokáimnak is átadhatom a csodát!

De nagyon elkanyarodtam a gyerekeim számára még mindig nagyon fontos dologtól az AJÁNDÉK-tól. Kinek mit hol és hogyan?

Most itt kellene a fantasztikusabbnál fantasztikusabb ötletekkel elő állnom, de nem fogok, hiszen nem vagyok sem Mikulás, sem Jézuska maximum a Grincs!

Nézd meg a shineon.hu oldalát, talán találsz a szeretteidnek valami igazán egyedit például egy exclusive diffúzort, vagy egy különleges illatot.