Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Ismerj meg Minket!

shineON

Edit

Barátnőm és egyben üzlettársam unszolására (köszönöm Szilvi!) végre belefogtam a bemutatkozásom megírásába. Múlt hét péntek volt a magunknak szabott határidő, amit én természetesen nem tartottam. :)  Ne gondoljátok, hogy ez megszokott tőlem, de úgy hiszem egy jó bemutatkozás elgondolkodtat. Olyan, mintha megállna az idő és egy pillanatra csak magamat látnám kívülről. Biztosan ismeritek ezt az érzést, mintha állásinterjún lennék.

Az Edit nevet nagymamám után kaptam, aki egy igazi küzdő lélek volt, és aki a családjáért mindent megtett. Ez az én életemet is meghatározta. Vidéken nőttem fel a Tisza-tó mellett, ahol a természet szépségeit és értékeit magamba szívhattam. Sokat tettem azért, hogy szépnek lássanak, de csak később döbbentem arra rá, hogy ha magamat szépnek látom, akkor az mindenre kihat.   

Nővérem Lilla, pár napja feltette nekem a kérdést, hogy mi volt az a pillanat, amikor először szépnek láttam magam? 

Két ilyen pillanatot tudok felidézni, az egyik, amikor a belvárosi szalonba ahová jártam új kozmetikus érkezett, Zsuzsi személyében. Ez közel 10 éve történt. Ekkor ismertem meg igazán a bőrömet, és hogy mire is van szüksége: nem mindegy mivel, mikor és hogyan ápolom. Igaz a bőr, csak egy apró szelete az egésznek, hiszen a lélekápolás és a belső szépség, tudatos életmód is elengedhetetlen hozzá.

„Nem az arcod tetszik, hanem a kifejezés, ami rajta ül.  Nem a hangod, hanem amit a mondasz. Nem az, ahogy kinézel ebben a testben, hanem az, amit teszel vele. Te vagy gyönyörű.” Stephenie  Meyer, amerikai író.

Három dolgot megtanultam a 35 év alatt:

1. légy büszke arra, hogy honnan jöttél és kivé váltál,

2. mindenen lehet változtatni, csak egy kis spiritusz kell hozzá,

3. értékeld önmagad és amid van!

Remélem, ezek a gondolatmorzsák megerősítenek Téged is abban, hogy jó helyen keresgélsz, hiszen a Vidéki lányok őszinteségével hoztuk létre a Shine ON oldalt. Arra biztatunk, és abban leszünk segítségedre, hogy „csak ragyogj” a természet erejével és találd meg a saját szépségedet az élet minden területén.

Edit

Shine ON

Szilvi

Sokáig gondolkodtam, mit is írjak a bemutatkozómba, hogy frappáns legyen, de mégis, az életem minden fontos pontjára rávilágítson. Több napi agyalás után sem lettem okosabb, így úgy gondoltam, elkezdem és lesz, ami lesz. :)

Vidéki, pontosabban falusi származásomra mindig és minden körülmények között büszke voltam.

Amilyen lettem azt szüleimnek köszönhetem, hiszen Ők indítottak el egy jókora csomaggal ezen az úton.

A természet és az azzal járó egyszerűség világ életemben közel állt hozzám. Gyermekkori emlékeim első képe a falunk szélén álló végeláthatatlan mező látványa.

Erre a mezőre sokszor mentünk ki anyukámmal, akár gombászni, vadvirágot szedni, vagy csak a derekamig érő fűben játszani. A fű illata és a növények közelsége, melyek a testemet körbe ölelték, örökre magukkal ragadtak.

Az értékrendet, melyet otthonról hoztam, és mind a mai napig útmutatóm a folyton változó világ kavalkádjában, próbálom gyermekeimnek is átadni (Palkó, Luca, Csenge). Remélem, hogy sikerrel járok.

A szépséggel való kapcsolatom kettős. Fiús kislány voltam, rövid haj, sok horzsolás a lábon blablabla…… Bár a pörgős szoknyát mindig szerettem. :)

Középiskolás éveimben kezdtem megnyílni és tudatosabban foglalkozni önmagammal, a testemmel és a külsőmmel.

Most a negyvenes éveimet taposom, melyet sok iróniával, elfogadással és humorral élek meg. A tükörképem folyamatosan változik, de a bennem rejlő „rövid hajú, pörgős szoknyás kislány” még mindig él.

 „A franciák azt mondják, hogy légy a legjobb verziója annak, ahány éves vagy, ahelyett, hogy tettetnéd vagy vágynál azután az életkor után, ami már nem vagy, mert ez ahhoz fog vezetni, hogy egyáltalán nincs összhangban az, ahogy érzed magad és ahogy kinézel.”

Találd meg a „legjobb verziót” magadból a Shine ON oldalon, melyet tiszta szívből ajánlunk minden Vidéki és nem Vidéki lánynak egyaránt.

Bár nem Oscar-díj átadón vagyunk, de külön köszönet férjemnek a sok támogatásért és biztatásért, nélküle nem sikerült volna a Shine ON megszületése!

 És ne feledjétek: A Bomba NŐ, az csupa titok :)

Szilvi

Shine ON