Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Pálcás illatosító

Pálcás illatok diadal menete

Pálcás vagy más néven nád diffúzorok (reed diffuser) folyékony légfrissítők, melyek egy porcelán palackban behelyezve a folyadékba több napon keresztül illatosítják az adott helyiséget.

Ezek a rudak vagy nádak felszívják az illatos folyadékot a tartályból és az illat a levegőben hosszú ideig megmarad.

Ha nem szeretne dugaszolható légfrissítőket vagy gyertyát használni otthonában, és szeretné a legbiztonságosabb megoldást megtalálni, akkor bátran ajánljuk a pálcás diffúzorokat. Felfrissítik a környezetet, és igen változatos formáival a szoba dísze lehet.

A nádpálcákat az olajba helyezzük, melyek lassan felszívják azt és szépen lassan átitatják a levegőt kedvenc illatunkkal.

Az illatpálcák akkor is csodás, enyhe illattal töltik meg a helyiséget, ha nem forgatjuk körbe őket. Ha azonban intenzívebb illatélményre vágyunk, a pálcákat át is forgathatjuk a kívánt erősségű illat elérése érdekében.

Az illatok közvetlenül befolyásolják hangulatunkat és hozzáállásunkat a mindennapokban. Minden illat külön-külön hathat ránk, és képes mindenféle pozitív érzelmet kiváltani belőlünk.

Ahhoz, hogy egy szoba megfelelő illattal teljen meg, kb. 10–12 illatpálcát szükséges az üvegcsébe helyezni. Ha az üvegünk nyaka szélesebb akár 15 illatpálcát is tehetünk bele.