Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

STONE száraz illóolaj diffúzor

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)

Meglátni és beleszeretni!

  • környezetbarát minden szempontból

  • illóolajjal működik

  • test és lélek gyógyítószere

  • a lakás legszebb dísze

Elérhetőség: Elfogyott
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Innovatív technikájának köszönhetően az olajok aromái és terápiás előnyei garantáltan megmaradnak.

Ez az a diffúzor, amely az aromaterápiás alkalmazás keretében a legjobban ötvözi az eleganciát és a tényleges hatékonyságot. Bambuszból és 100% -ban biológiailag lebontható anyagból készül.

Akár 100m²-ig terjedő területeken is jól használható, orientálható sapkájával, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza a legmegfelelőbb irányt. Nagyon finom mikro-cseppeket képes diffunálni, amelyek több órán át a levegőben maradnak, valamint diffúziós teljesítményszabályozóval is rendelkezik.

Környezetbarát

Ez a diffúzor olyan anyagokból készül, mint a bambuszrost és a tölgyfa, üvegedényét kézzel fújták, és gyártása során többször is ellenőrizték annak érdekében, hogy biztosítsák az illóolajok legjobb diffúzióját.

Működési elve

Illóolaj porlasztás elvén működő készülék. A szivattyú levegőt szállít az üvegtartályba. Ez a levegő az illóolajokat az üveg felé vetíti. Az üveg-porlasztó ezután létrehoz egy felhőt, amely mikro-cseppeket képez, amelyek szétszóródnak a szobában.

A porlasztás elve a Venturi technikán alapul. A porlasztókamrában a nagy sebességű légáramlás az üvegtartály alapjában tárolt illóolajokat mikro-cseppekbe permetezi. A könnyebb mikro-cseppek a kupakon keresztül kerülnek a környező levegőbe. Ennek a sapkának két funkciója van: hangszint-csökkentés és diffúziós tengely. A legnagyobb cseppek visszaesnek, és mikro-cseppekként újra permetezhetők.

Minden üvegedény kézzel fúvott, és így egyedülálló darabnak tekinthető. Mindegyiket ellenőrzik, hogy biztosítsák a porlasztó teljesítményét.

Hasznos tudni

A bambusz a bolygónk egyik legújulóbb forrása. Természetesen regenerálódik és gyorsan növekszik a nád, amely műtrágyák támogatása nélkül virágzik. Háromévente folyamatosan betakarítható, anélkül, hogy károsítanánk vele a növényt vagy a környezetet. A felhasznált bambusz a pálcika és a bambusz padló gyártása során keletkezett fűrészporból származik.

Mint minden porlasztó, ez is egy kis zajt bocsát ki: ez az illóolajok részecskéinek a hangja ahogy az üvegfalhoz érnek. Ebben a diffúzorban van egy felfüggesztett szivattyú, amely lehetővé teszi, hogy a rezgés hangját korlátozzunk.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az antibiotikumok 2030-ra már nem lesznek hatásosak sok baktériumra! Az antibiotikumokkal szembeni ellenállással szemben egyre több baktérium fejlődik, egyes kutatóközpontok szerint az illóolajok valódi alternatívát jelenthetnek a hagyományos gyógyszerek szemben.

Termékmagasság 200 mm
A termék szélessége Ø. 100
A termék mélysége Ø. 100
A termék súlya 500g
A termék összetétele Bambusz rost, fa, üveg
Maximális diffúziós terület 100 m2
Tápegység 220/240 V - 50/60 hz
Csomagolási dimenzió 17,5 cm x 11 cm x 22 cm

Használat

A doboz tartalmazza

  • 1 kézzel fúvott üvegpermetező
  • 1 diffúzor-sapka, amely 360 ° -kal forog.
  • 1 alap fa és bambusz rost búra
  • 1 felhasználói utasításkészlet

 

Felhasználói tippek

A diffúzor elhelyezése után csak néhány csepp illóolajat (15-20 csepp) öntsünk a diffúzorba, és néhány percig hagyjuk diffunálni. 15-20 perces diffúzió elegendő ahhoz, hogy 20m²-es szobát illatosítsunk.

Gondoskodás

A diffúzor tisztításához az illóolajok kiürítése szükséges. Ezután öntsünk 1 evőkanál diffúzor tisztítót a készülékbe és működtessük a diffúzort 3-5 percig. A diffúzort havonta egyszer vagy kétszer tisztíthatjuk, attól függően, hogy hogyan használod és milyen illóolajokat használ. Ezután ürítsd ki a felesleges tisztítószert és újra használható a diffúzor.

Ha több mint két hétig nem használod a diffúzort, ne felejtsd el azt pormentes helyre tenni, és amikor újra előveszed, tisztítsd meg. A szivattyú nem igényel karbantartást.

A környezetbarát megközelítés részeként újrafelhasználható tisztító került kifejlesztésre. Használat után az illóolajokkal kevert tisztítófolyadékot vissza lehet önteni az eredeti palackba. Még a tisztítóban lévő illóolajokkal is megtartja teljes hatékonyságát.

Óvintézkedések

Ne aktiváld a diffúzort 3 év alatti gyermekek vagy terhes nők jelenlétében. A gyermek szobájában javasoljuk, hogy akkor indítsd el a készüléket, ha nincs jelen, de legalább 30 perccel azelőtt, hogy belépnének.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!