Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Funkcionális táplálkozási tanácsadó

Ha szakszerű tanácsadást szeretnél kérni, úgy érdemes egy konzultációs időpontot egyeztetned Funkcionális táplálkozás tanácsadónkkal, aki mind a vitaminok, mind pedig az egészséges életmód fenntartásában és feltérképezésében segítséget tud nyújtani célzott megoldásokkal. Ajánlatot e-mailben és telefonon is kérhetsz!

„Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.”

Arthur Schopenhauer

Amióta az eszemet tudom, az egészségesség és az arra való törekvés kérdései kiemelt szerepet töltöttek be az életemben. Gyerekkoromban sok betegséggel találkoztam a családban, jómagam pedig folyamatos súlyproblémával küzdöttem.  A nagyszüleim orvosi tanulmányai révén már kiskoromban bepillanthattam az orvosi szemléletbe, kifejezetten érdekelt mindig is az egészséges életmód, a gyógymódok és tünetek felkutatása, a laboreredmények értékelése.

Az életem úgy alakult, hogy mégis közgazdászként végeztem és sokáig marketinggel és telekommunikációval foglalkoztam. Pár éve éreztem, hogy valahogy nem az igazi utamat járom, így vissza találtam a gyökereimhez és azzal kezdtem el foglalkozni, amit igazán szeretek.

Funkcionális életmód és táplálkozási tanácsadóként célom, hogy segítsek megtalálni mások betegségének, rossz közérzetének okait, legyen az egy rejtett gyulladás, a hormonháztartás felborulása, a manapság nagyon terjedő autoimmun kórképek vagy többek között emésztési és bélflóra problémák. A funkcionális tanácsadás lényege abban rejlik, hogy nem a tüneteket kezeli, hanem a gyökérokokat kutatja fel és arra talál megoldást a lehető legtermészetesebb módszerekkel, az életmód és táplálkozás megreformálásával, valamint a szükséges tápanyagok bevitelével.

A ShineON együttműködő partnereként örülök, hogy egy olyan webáruház szakmai tanácsadója lehetek, akik hasonló elvekkel rendelkeznek és a legtisztább, természetes termékeket forgalmazzák, rászánva az időt a legjobbak felkutatására és priorizálására.

Guidi-Farkas Lilla

Funkcionális életmód és táplálkozási tanácsadó

Lilla elérhetősége:

hello@babyforyou.hu

+36704584611

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Tanácsadás